marți, 4 octombrie 2016

Susținătorii ISIS plănuiau un atentat terorist împotriva unui Templu Masonic din Malaezia

marți, 4 octombrie 2016
Răspândirea fenomenului anti-masonic nu cunoaște granițe. Anul acesta, Malaezia a fost martora mai multor proteste anti-masonice organizate de grupări musulmane. Aceștia au manifestat împotrvunei conferințe masonice care a avut loc în țară.

Într-un editorial apărut în una din cele mai citite publicații malaeziene și intitulat CUM AU AJUNS MUSULMANII SĂ SE TEAMĂ DE FRANCMASONI, se vorbește despre despre o conferință organizată în luna februarie de autorităile masonice din țară (Marea Lojă Districtuală a Orientului Mijlociu - jurisdicția Marii Loji a Scoției - care este compusă din 22 de Loji în Malaezia, Singapore și Thailanda) și care a fos boicotată de o grupare numită Umno Youth (prin intermediul lui Armand Azha Abu Hanifah, membru în consiliul executiv).

În aceeași regiune există și o altă structură masonică aflată sub jurisdicția UGLE: Marea Lojă Districtuală a Arhipelagului Estic.

La începutul lunii martie, Premierul Adjunct al Malaeziei a anunțat că un periculos atentat terorist a fost dejucat. Atentatul era plănuit de susținătorii ISIS (supra-numitul Stat Islamic) din țară și viza, printre alte obiective și Templul Masonic READ din Bukit Jalil, o suburbie a Kuala Lumpur. Declarația a fost făcutp de înaltul oficial (Ahmad Zahid Hamidi) în Parlament.






 
◄Design by Pocket Distributed by Deluxe Templates